Kandidater inför valet 2018! | Sverigedemokraterna Heby

Kandidater inför valet 2018!

Här kommer en kort presentation av Sverigedemokraterna Hebys topp-kandidater inför valet!

1. Michael Öhman, inköpare

”För en normal skattesats i Heby kommun på sikt och att myggbekämpningen sker så länge ingen bättre metod finns.”

2. Hans Wiktorson, pensionär

”En man från Tärnsjö som var 99 år gammal ansökte om en plats på äldreboende 2011 men fick istället en toaletthink i vardagsrummet. Det här ska inte förekomma i vår kommun.”

3. Monica Stjernholm, boendestödjare

”I Heby kommun ska vi ta hand om våra äldre och funktionshindrade med respekt. Vi behöver en generös välfärd för att ge en god och värdig omsorg.”

4. Robert Ladyca, servicetekniker 

”Med tolerans, respekt för tradition och samarbetsvilja kommer vi tillsammans bygga ett bättre hem för våra barn i vår kommun.”

5. Mattias Widén, taxichaufför

”Jag vill verka för en hållbar ekonomi med sänkt kommunalskatt. Personal inom äldreomsorg och skola förtjänar högre lön, detta för att leverera en god service i Heby kommun.”

6. Marga Karttunen, socionom

”Jag vill verka för förebyggande frisk- och hälsovård. Genom ökad medvetenhet vill vi minska sjukvårdskostnaderna i framtiden och skapa välmående i Heby kommun.”

7. Isto Lahtinen, säkerhetsansvarig

”Jag vill verka för de äldre och yngre boende i Heby kommun, med välbefinnande och trygghet som ledord och mål.”

8. Toni Hietakuja, lastbilschaufför

”Heby kommun ska vara en trygg och säker kommun att leva, jobba och bilda familj i. Vi måste se till att värna Hebyborna och ge god service i hela kommunen.”

9. Mikael Funseth, rörmokare

”Polisstationen i Heby är endast öppen en dag i veckan. Jag vill verka för att polisen håller öppet varje dag så vi kan få ett tryggare Heby med minskad brottslighet på riktigt.”